BONTE MARKT van de Visserijdagen 2017!

BONTE MARKT van de Visserijdagen 2017!

BENG organiseert –zaterdag 2 september 10-17 uur– de BONTE MARKT van de Visserijdagen 2017!

 

Visserijdagen: Hét Stadsfeest van Harlingen!

 

Tijdens de Harlinger Visserijdagen krijgen de bezoekers ruim zeventig evenementen voorgeschoteld. Van muziek, zang, dans, kunst, gastronomie en cultuur tot sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij- en handelshaven. Op de BONTE MARKT van de Visserijdagen zorgt een vrolijke mix van verschillende soorten producten voor een fijne sfeer en gezelligheid. Je vindt er echt van alles op het gebied van o.a. mode, vintage, interieur, kunst, outdoor, lifestyle & beauty, antiek & curiosa, 2e hands boeken & platen, watersport & scheepsartikelen en vrije tijd. Deelnemers verkopen met passie en liefde hun product.

 

Rondom het gehele marktgebied (centrum en Visserijhaven) worden verschillende pleintjes ingericht en is er ruimte voor cultuur, ambacht, workshops en… foodtrucks! Deze dag wordt ook het eerste grote Sambafestival van ’t Noorden met diverse speellocaties in het centrum en op de Visserijhaven gehouden.

Meedoen?

Zin om de Bonte Markt te komen versterken of deze dag je foodtruck in Harlingen te parkeren? Leuk!

 

Wil je laten zien wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Speel je in een leuke band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Kortom: heb je zin om de markt te komen versterken? Meld je aan!

 

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via www.bengevenementen.nl/aanmeldformulier.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.