Beleef de musical met het Douaneorkest

Beleef de musical met het Douaneorkest

Ze zijn haast niet meer weg te denken op de donderdagavond van de Visserijdagen. Dus ook dit jaar is dat het geval en wel op 29 augustus a.s.

Dan is het Entrepotgebouw aan de Willemshaven weer het decor voor het Nederlands Douane Orkest. Een semiprofessioneel overheidsorkest dat met haar 87 medewerkers een bijzondere plaats inneemt binnen het Ministerie van Financiën en de Douane in het bijzonder. Muzikale producten en diensten zijn o.a. concerten, taptoeshows, begeleiding artiesten en ceremoniële gebeurtenissen. De programmering van het orkest kent diverse muziekstijlen, van symfonische werken tot originele composities voor harmonieorkest, marsen en pop- en jazzmuziek.

Was dat vorig jaar met de inmiddels wereldberoemde Emma Kok en Phil Bee, nu is dat musicalster Brigitte Heitzer. Het wordt weer een programma met diverse muziekstijlen en arrangementen waaronder muziek uit de musical Evita. Het publiek kan verder genieten van eigen instrumentale solisten van het orkest en medleys van o.a. Queen en Nederlandse popmuziek. Ook nu weer onder leiding van de sympathieke Björn Bus.

Brigitte Heitzer werd landelijk bekend dankzij het televisieprogramma Op Zoek Naar Evita, waarmee ze de hoofdrol in de musical Evita bemachtigde. Ook in 2018 kreeg Heitzer opnieuw de hoofdrol toen Evita terugkeerde naar de Nederlandse theaters. Ze maakte daarnaast haar opwachting in onder meer Petticoat, Miss Saigon, Vijftig Tinten de parodie en The Full Monty. In 2022 stond ze op de planken in Diana & Zonen en in het theaterseizoen 2023-2024 speelt ze een hoofdrol in Mamma Mia – de musical.

De kaartverkoop voor deze geweldige avond is nog niet begonnen. Daarvoor moet u nog even geduld hebben. Wat wel bekend is, dat is de toegangsprijs van 10 euro per persoon. Hiervoor krijgt u naast een geweldige muzikale avond ook nog een gratis consumptie in de pauze.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.