Bonte Markt Visserijdagen met voor elk wat wils!

Bonte Markt Visserijdagen met voor elk wat wils!

Zaterdag 31 augustus wordt van 10-17 uur de jaarlijkse oergezellige Bonte Markt van de Visserijdagen gehouden.

Op de Bonte Markt verkopen deelnemers met passie en liefde hun spullen. Een vrolijke mix van verschillende soorten producten zorgt voor een fijne sfeer en gezelligheid. Je vindt er echt van alles op het gebied van o.a. mode, vintage, interieur, kunst, outdoor, lifestyle & beauty, antiek & curiosa, 2e hands boeken & platen, watersport & scheepsartikelen en vrije tijd.

 

De Boeken- en verzamelmarkt groeit!

De Boeken- en verzamelmarkt wordt dit jaar met ruim 30 kramen groter dan vorig jaar en zal langs het Noordijs én de Noorderhaven (zuidzijde) te vinden zijn. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot kook en van boeken over scheepvaart tot (streek)geschiedenis. Dit deel van de markt, waar tussendoor ook verzamelaars van vinyl, antiek, vintage en curiosa hun spullen presenteren, wordt dankzij het verrassende aanbod een feest voor verzamelaars!

 

Bonte Markt slingert van centrum naar de Nieuwe Vissershaven

De gehele Bonte Markt is gesitueerd in en rondom het oude stadshart van Harlingen. De kramen staan op de Voorstraat, Simon Stijlstraat, Bredeplaats, Noordijs en slingert langs de Noorderhaven (zuidzijde) via de Raadshuisbrug door de Bildtstraat omhoog over de Tjerk Hiddessluis naar de Nieuwe Vissershaven. Ook daar is veel gezelligheid en kun je lekker slenteren langs de vele kraampjes die in en rondom de visafslag staan.

 

In diezelfde afslag staat traditioneel een grote vis-showtafel, kun je een lekkernijen van het wad eten en presenteren diverse organisaties zich. Langs de kade her en der cultuur, ambacht, divers entertainment, kidsvermaak en voor een relaxmomentje stip je aan bij dé pop up Havenbar met terras en rondom foodtrucks!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.