Douaneorkest en Jazzfestival

Douaneorkest en Jazzfestival

Elske de Wal soleert met Douaneorkest en Jazzfestival in de binnenstad

 

Voor Harlingen is ze al geen onbekende meer. Half juli trad ze hier in ‘myn stadsje’ op en donderdag 1 september schittert ze hier weer. Elske de Wal treedt dan op samen met het Nederlands Douaneorkest. De combinatie van deze twee, orkest en artiest, is bij voorbaat al een garantie voor een indrukwekkend concert. Donderdagmiddag vindt in de Harlinger binnenstad een jazzfestival plaats met in totaal zes bands en 28 muzikanten.

 

Het is inmiddels een goede traditie geworden dat het Orkest van de Nederlandse Douane optreedt tijdens de Visserijdagen in Harlingen. En ook op donderdag 1 september laat het orkest weer van zich horen tijdens de inmiddels 61e editie van de Visserijdagen. Dat optreden vindt plaats op het podium in het entrepotgebouw aan de Willemshaven en begint om 20.00 uur. De kaarten á vijf euro zijn verkrijgbaar bij de VVV.

 

Jazzfestival

Maar er is meer muziek op de donderdag. Zo vindt er in de Voorstraat een spetterend jazzfestival plaats van 14.00 tot 18.00 uur Op het pleintje bij het beeld van ‘Anton Wachter’ staan optredens gepland van The Jazzmob en van Blue Gate.  Verder in de Voorstraat treden achtereenvolgens Mood Indigo featuring Eline Gemerts en Trio dos Anciões op. Op de Grote Bredeplaats vinden de liefhebbers van de jazz de muziek van Tico Y Aguabajo en van VaP. In totaal treden er maar liefst 28 jazzmuzikanten op.

Meer over het programma op donderdag

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.