Muzikale Opening Visserijdagen 2022

Muzikale Opening Visserijdagen 2022

De Muzikale opening Visserijdagen 2022 vindt plaats op de woensdagavond 19:00 op de Grote Brede Plaats. En wat voor Muzikale opening! Omdat we na twee jaar weer eens een Visserijdagen mogen vieren is er gekozen om flink uit te pakken met een avond vullend muzikaal programma.

De opening zal uiteraard weer gebeuren door onze nieuwe Burgermeester en aansluitend is de finale van de winnaars mooiste versierde straat van Harlingen.

Daarna zal het feest losbarsten met een Harlinger muziek avond.  Harlinger-Artiesten uit diverse Harlinger Bands zullen voor u optreden. Zoals Zanger “Dirk Kracht”,  “Op Sien Plaats” Ronnie vd Plaats, “Winstone” Hans en Renske , Bennie Meijer, “Nickelzson” Hans de Boer, “Wiebe van Dijk Superband” Wiebe van Dijk, “ enz enz.

Deze artiesten zullen allemaal begeleid worden door de Hubert Heeringa en Friends band. Hubert Heeringa is ongetwijfeld een van de meest getalenteerde multi-instrumentalisten uit het land. Bekend van het begeleiden van bijna alle Nederlandse Artiesten, Beste Zangers enz.

Als zanger van de band en de entertainer van de avond doet “Syb van der Ploeg” van de bekende Friese Band “de Kast” mee. Ook hij zal verschillende nummers ten gehore brengen.

We mogen eindelijk weer en Hoe!!!

Meer over de woensdag

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.