Nancy Harlaar stopt na 23 jaar als bestuurslid Visserijdagen

Nancy Harlaar stopt na 23 jaar als bestuurslid Visserijdagen

Na een lange periode van 23 jaar heeft Nancy Harlaar afscheid genomen van het bestuur van de Stichting Visserijdagen Harlingen. Dat gebeurde afgelopen zaterdag tijdens een gezellig samenzijn van bestuur en vrijwilligers, met in achtneming van de coronavoorschriften.

 

“Nancy heeft met haar 23 jaar lange inzet voor het bestuur van Visserijdagen Harlingen een grote bijdrage geleverd aan dit jaarlijks terugkerend evenement in de havenstad. Als gevolg van de coronapandemie konden de Visserijdagen vorig jaar en dit jaar helaas niet doorgaan. Dat is bijzonder jammer. Maar we hopen uiteraard dat we volgend jaar de traditie weer kunnen voortzetten en we zullen Nancy daar zeker bij gaan missen”, aldus Jules Dutrieux, voorzitter van de Harlinger Visserijdagen.  “Vele jaren heeft ze zich voor dit geweldige evenement ingezet. Daarvoor zijn we haar bijzonder dankbaar”.

Nancy Harlaar was onder andere  verantwoordelijk voor het pr-beleid en een aantal programmaonderdelen. Bovendien was zij de coördinator voor de vele vrijwilligers die het festijn mede mogelijk maken. De laatste vijf jaar was Nancy ook secretaris van de Stichting Visserijdagen Harlingen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.