Orkest Nederlandse Douane met twee solisten

Orkest Nederlandse Douane met twee solisten

Orkest Nederlandse Douane met twee solisten tijdens Visserijdagen

Ieder jaar wordt er genoten van het concert van het Orkest van de Nederlandse Douane tijdens de Visserijdagen en de organisatie is erin geslaagd om het orkest wederom naar Harlingen te halen. Zoals gebruikelijk vindt het concert plaats in het Entrepotgebouw en dit jaar op donderdag 31 augustus. Zoals Harlingen inmiddels van het orkest gewend is, nemen ze ook voor deze editie twee gastzangers mee, te weten Emma Kok en Phil Bee. Daarmee gaat het orkest richting een jazzy en bluesy avond.

 

Een van de solisten is de 14-jarige Emma Kok uit Kerkrade. Zij veroverde de titel tijdens het laatste seizoen van The Voice Kids. Daarna won ze ook de eindstrijd van Ministars en daarbij maakte ze grote indruk op de jury en het publiek.

De tweede gastzanger is Phil Bee. Deze twee├źnzestigjarige zanger won in 2021 de vierde editie van The Voice Senior. Het leverde de zanger, die al meer dan 30 jaar op het podium staat, ook bekendheid op bij het grote publiek.

‘Wij zijn zeer verheugd dat we het Orkest van de Nederlandse Douane weer op het programma van de Visserijdagen in Harlingen kunnen zetten. We weten dat we daar veel muziekliefhebbers een groot plezier doen. Later volgen er meer bijzonderheden zoals over de voorverkoop van de tickets voor dit concert. Uiteraard volgen er later ook meer nieuws over het programma voor 2023’, aldus Jules Dutrieux, voorzitter van de Stichting Visserijdagen Harlingen. Hij maakt meteen van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen voor een nieuw bestuurslid voor de PR en Communicatie. Interesse in deze functie, stuur dan een mail naar info@visserijdagenharlingen.nl of telefoon 06-16590143

 

Kijk ook op you tube

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.