’t DOKfestival 2019 met grote namen

’t DOKfestival 2019 met grote namen

Rowwen Hèze en Van Dik Hout naar Visserijdagen Harlingen

’t DOKfestival kent dit jaar een bijzonder sterke line-up met grote namen. Voor dit jaar zijn niet minder dan Rowwen Hèze en het jubilerende Van Dik Hout gecontracteerd. In het voorprogramma speelt traditiegetrouw een van de smaakmakers van Vispop van het jaar ervoor: Electric Hollers.

’t DOKfestival vindt dit jaar niet op woensdag maar op donderdag plaats, te weten 29 augustus.

De organiserende Stichting Visserijdagen Harlingen is blij met de line-up. ´Dankzij de steun van diverse sponsors en de gemeente Harlingen kunnen wij tegen een aantrekkelijke entreeprijs een bijzonder muziekfestival aan de Waddenzee aanbieden. De kaarten kosten 20 euro en zowel online via www.visserijdagenharlingen.nl (plus 1 euro servicekosten) als bij VVV Harlingen op de Grote Bredeplaats 12 te koop. Nadere informatie hierover komt binnenkort op onze website, plus de datum dat de voorverkoop start. Wij  rekenen met deze sterke line-up plus voordelige prijs op een uitverkocht ´huis´, aldus Jules Dutrieux en Hans de Boer, respectievelijk voorzitter van de organiserende stichting en verantwoordelijke voor ’t DOKfestival.

Voorverkoop vanaf 2 maart via onze site en facebook! Kaarten 20,- en beperkt aantal kaarten voor het speciale early bird tarief beschikbaar 12,50 (online ex service kosten)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.