Visserijdagenloop

Visserijdagenloop

Veel lopers verwacht op nieuw parcours Visserijdagenloop

 

Op woensdag 30 augustus organiseert SV Friesland  voor de 36ste keer de Visserijdagenloop met start en finish bij FC Harlingen aan de Vierkantsdijk.

Anita en Jan van der Wal hebben voor dit jaar een nieuw parcours uitgezet via Kimswerd, Arum , Achlum en over rustige landwegen.

Mede daardoor worden er dit jaar een recordaantal deelnemers verwacht.

Om 19.00 uur wordt er gezamenlijk gestart en onderweg zijn er verkeersregelaars.

De deelnemers hebben de keus uit drie afstanden, te weten de 5, 10 of 16 km.

De start en finish zijn gepland dicht bij de kantine van de FC Harlingen, Oosterparkweg 8, 8862 BA Harlingen. Hier is ook de eindverzorging en worden de lopers warme bouillon en een flesje bronwater en banaan aangeboden door Jumbo Harlingen en spekjes van Frisia.

Onderweg zijn er ook twee waterposten.  Bij de finish staan ook marathonklokken en worden de nummers en tijden handmatig genoteerd voor de uitslagenlijst die meteen  op www.svfriesland.nl/uitslagen komt te staan.

Inschrijven kan tot er met woensdagmorgen via  www.svfriesland.nl/evenementen.nl en voor de start in de kantine vanaf 17.30 uur van de FC Harlingen. Wie een medaille wil kan die bij de aanmelding bestellen en deze wordt na de finish uitgereikt. Waardevolle spullen worden in bewaring genomen, verkleden en douchen kan bij de FC Harlingen.

Benieuwd naar de routes?

Kijk dan voor de 5 km op: https://afstandmeten.nl/index.php?id=3468350,

voor de 10 op https://afstandmeten.nl/index.php?id=3468465

en voor de 16 km op https://afstandmeten.nl/index.php?id=3468470

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.