visserijdagenloop2019

visserijdagenloop2019

 

28 AUGUSTUS  32e EDITIE VISSER-IJDAGENLOOP HARLINGEN  START 19.00 UUR WADDENHAL.

In het kader van de Visserijdagen Harlingen organiseert de Sportvereniging Friesland voor de 32e keer de prestatieloop de Visser-ijdagenloop over 5 – 10.1 – 16.1 km.

In de Waddenhal kan men vanaf half Zes inschrijven in de kantine, organisatiekosten € 5,00 er is kleed/douchegelegenheid en voldoende parkeergelegenheid bij de hal en bij de Sten Man langs de zeedijk.

Het Visserijdagen comité stelt de kleed en douchegelegenheid beschikbaar als sponsoring. Ieder jaar sponsort de JUMBO Harlingen door middel van het beschikbaar stellen van een papierentas met gezonde levensmiddelen voor al de deelnemers en vrijwilligers.

De 10 en 16 km gaan na de start via het fietspad langs de zeedijk naar de afslag naar Kimswerd, de 10 km gaat hier onder het viaduct door naar Kimswerd waar een verzorgingspost staat en gaan dan weer via de Kimswerderweg  terug naar Harlingen. De 16 km gaat rechtdoor richting Zurich, en gaan na de verzorgingspost via de hoge brug ( De Halsbân) over de A31 richting Pingjum naar Kimswerd en volgen dan ook de route die ook de 10 km loopt. Ten hoogte van het Politiebureau gaat het via het Balkland naar de Waddenhal. Hier staat de start/finishboog de tijdjury en verzorgingskar van SV Friesland.

De 5 km maakt een route door de wijk en gaan dan richting Havens weer terug naar de finish.

Dus een loop voor elk wat wils, iedereen mag meedoen een echte familieloop. De uitslagen worden vermeld op de site www.svfriesland.nl ook een link naar de fotoreportages staan hier op.

Aanmelden kan van 17.30 uur tot 18.50 uur in de kantine van de Waddenhal. Vorig jaar waren er 300 deelnemers. Het is ook mooie testloop voor nog een klassieker Sneek – Bolsward – Sneek  die is  de zaterdag er na.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.