Vliegerfestival en concert Douane Harmonie

Vliegerfestival en concert Douane Harmonie

Vliegerfestival en concert Douane Harmonie noviteiten Harlinger Visserijdagen 2017

Het programma van de Harlinger Visserijdagen 2017 – van 30 augustus tot en met 2 september – herbergt in ieder geval twee noviteiten. Op woensdag zal op het Harlinger strand een groot vliegerfestival plaatsvinden. De Douane Harmonie geeft op de donderdagavond een concert.Dit maakte Jules Dutrieux, voorzitter van de Stichting Visserijdagen Harlingen, onlangs bekend.

‘We zijn sinds september druk bezig met de editie van 2017 en dit zijn de eerste twee nieuwe onderdelen die helemaal rond zijn. Het vliegerfestival op het strand wordt ongetwijfeld een kleurrijk spektakel. We hebben inmiddels ook contact met de basisscholen gezocht, om te kijken of er door de basisschooljeugd vliegers gemaakt kunnen worden. Op die manier willen we extra kleur aan het evenement geven. Het is echter dan nog zomervakantie in Harlingen, dus we kijken hoe we dit kunnen oplossen’.

Hij vervolgt: ‘We zijn er ook trots op dat de Douane Harmonie heeft aangegeven een concert in Harlingen te willen geven tijdens de Visserijdagen. Op die manier kunnen wij invulling geven aan een vraag die meerdere keren is gesteld, namelijk of er ook weer ruimte voor klassieke muziek in het programma komt. Op deze manier geven we invulling aan die wens’.

Naast bovengenoemde nieuwe onderdelen is de Stichting Visserijdagen Harlingen bezig met nog een aantal noviteiten in het programma. ‘Maar daarvoor willen we eerst alles honderd procent rond hebben. We hopen snel met meer nieuws te komen over de Visserijdagen 2017’.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.