Voorverkoop Visserijdagen 2018 online en via VVV Harlingen

Voorverkoop Visserijdagen 2018 online en via VVV Harlingen

Verreweg de meeste programmaonderdelen van de Visserijdagen Harlingen zijn gratis te bezoeken.

Er is echter een aantal uitzonderingen en de kaarten daarvoor zijn te koop via VVV Harlingen en voor ´t DOKfestival ook online. De komende donderdagen en zaterdagen is er een pop up kaartverkoop ingericht op de Voorstraat in de voormalige Gastronoom tegenover de Raadhuistoren.

Wie op woensdag 29 augustus Waylon, The Blue Birds en Delta V live wil zien optreden, kan in de voorverkoop een kaart kopen voor slechts 10 euro. De tweede editie van ’t DOKfestival is dankzij de samenwerking met Stichting Evenementen Grote Bredeplaats in de feesttent op de Nieuwe Willemshaven.

Een dag later, op donderdag 30 augustus, geeft het Orkest van de Nederlandse Douane een concert in het Entrepotgebouw op de Nieuwe Willemshaven. Vorig jaar waren de geluiden over het optreden eensluidend positief en dus komt het orkest graag weer naar Harlingen. Dit keer met solist Martin van der Starre. De entree voor dit concert is 5 euro en de kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Harlingen.

Circus Sijm trekt op de vrijdag van de Visserijdagen haar tenten op op de Achlumerdijk. In totaal worden drie voorstellingen gegeven. Een voorstelling is speciaal bestemd voor de bewoners van De Batting, De Herbergier en De Spiker. Voor de andere voorstellingen voor de jeugd – om 11.00 uur en 13.30 uur – is er vrije verkoop. Zolang de voorraad strekt zijn de entreebewijzen (5 euro) te koop bij VVV Harlingen en de Intertoys.

Lotenverkoop

De Stichting Visserijdagen Harlingen organiseert dit jaar uiteraard ook weer een loterij, waarmee de deelnemers kunnen meedingen naar prachtige prijzen. Voor twee euro maken de deelnemers kans op een van de vele prijzen, maar steunen ook direct de Visserijdagen. De loten worden onder meer in de Visserijdagen Harlingen-kraam verkocht tijdens de Zomermarkt op donderdag 23 augustus. Ook zijn ze de komende donderdagen en zaterdagen te koop bij de Visserijdagen pop up store tegenover de Raadhuistoren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.