openingsshow van de Harlinger Visserijdagen 2023

openingsshow van de Harlinger Visserijdagen 2023

Sta jij tijdens de Visserijdagen met Hubert Heeringa Band op de bühne?

Welke Harlinger zangers en zangeressen treden op met Hubert Heeringa Band tijdens de muzikale openingsshow van de Harlinger Visserijdagen 2023?

Op woensdagavond 30 augustus vanaf 20.00 uur verzorgt de Hubert Heeringa Band een avondvullend optreden vanaf het hoofdpodium van de Visserijdagen op de Grote Bredeplaats. Net als de succesvolle editie van vorig jaar zullen ook in augustus 2023 diverse Harlinger artiesten deel uitmaken van dit muziekspektakel. Nieuw is dat voor de gastoptredens van bekende en onbekende Harlinger zangers en zangeressen worden uitgenodigd auditie te doen. Voorzitter Jules Dutrieux van de organiserende Stichting Visserijdagen Harlingen: ‘prachtig als we ook onbekende Harlinger talenten de kans kunnen geven voor een gastoptreden tijdens de openingsshow van de 62ste Visserijdagen’.

Wil je een kans maken op een gastoptreden bij de Hubert Heeringa Band, stuur dan voor 15 juli 2023 een MP3-opname. Na een selectie komt er een auditieronde. De leukste, beste en talentvolste Harlinger artiesten maken kans om mee te spelen met Hubert Heeringa en zijn band.

Reacties kunnen ingestuurd worden naar: info@visserijdagenharlingen.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.