Visserijdagen Harlingen 2023 opent met De Kast

Visserijdagen Harlingen 2023 opent met De Kast

De Visserijdagen in Harlingen – van woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september – opent dit jaar met een optreden van de Friese formatie De Kast. Omstreeks 16.30 uur geeft De Kast een concert op het Visserijdagen-hoofdpodium op de Grote Bredeplaats. Voorzitter Jules Dutrieux van de organiserende Stichting Visserijdagen Harlingen: ‘we denken dat we daar veel harlingers een groot plezier mee doen’.

Voorafgaande aan dit ongetwijfeld spetterende optreden vindt de officiële opening plaats door de burgemeester van Harlingen mevrouw Ina Sjerps en Visserijdagen Harlingen-voorzitter Jules Dutrieux. Deze openingshandeling met toespraken begint omstreeks 16.00 uur. Na het officiële startschot is rond 16.15 uur de prijsuitreiking van de mooist versierde straat van Harlingen.

In de avonduren staat het muziekspeltakel met de Hubert Heeringa Band en tal van Harlinger artiesten op het programma. Welke stadgenoten op de bühne staan? Dat gaat blijken uit een auditie later dit jaar waarvoor belangstellende Harlinger artiesten zich kunnen opgeven via deze site.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.